Thursday, May 03, 2012

TRUE BLOOD: DEADLOCKED

Photobucket

Joepie, het 13de boek van Charlaine Harris' reeks True Blood is zojuist in mijn brievenbus gevallen, dus zul je de eerstkomende dagen nog weinig van me vernemen.

In afwachting van seizoen 4 van de TV-reeks (die eind deze maand verschijnt) hierbij voor de liefhebbers een kleine synopsis waarover "Deadlocked" gaat: Een jong meisje sterft tijdens een vampieren-feestje en Sookie's minnaar Eric Northman, wordt onmiddellijk als de moordenaar aangeduid omdat hij overdekt met bloed van het slachtoffer bij haar wordt gevonden. Eric beweert dat hij onschuldig is maar de politie gelooft hem natuurlijk niet en zelfs Sookie twijfelt aan zijn onschuld. Sookie gaat dan maar zelf op onderzoek uit waarom iemand Eric voor de moord wil laten opdraaien. Maar naast deze zaak komen er ook problemen met haar Fee-familie....

Zin gekregen in het boek: in het Engels nu al te koop onder ISBN nr: 978-0-575-09657-8. De Nederklandse vertaling zal door de immense populariteit wel eerstdaags in de boekhandel te verkrijgen zijn.

No comments: