Wednesday, May 02, 2012

2de editie Jumping International Aalst (Belgium)


Photobucket

Aan alle paardenliefhebbers: de 2de editie van de Internationale Jumping van Aalst gaat dit jaar door van 6 juni tot en met 10 juni op dezelfde locatie als vorig jaar, nl. het domein "De Kluizen" op de Affligemdreef te 9300 Aalst. Dit jaar kan Aalst zich verblijden op nog veel meer internationale Top-ruiters die door de perfect lopende organisatie van vorig jaar (en het prijzengeld!!) aangetrokken worden voor deelname.

Ook dit jaar worden paarden geveild. Door het grote succes van vorig jaar worden er op donderdagavond jonge paarden geveild (4-5 jarigen en 6-jarigen) en net zoals vorig jaar wordt er een ruim aanbod aan veulens geveild op zaterdagavond met o.a. 1 veulen waarvan de opbrengst naar het Goede Doel gaat (SOS Kinderdorpen).

Door de overweldigende aanwezigheid van het grote publiek (23.000 toeschouwers) vorig jaar heeft de organisatie alles nog maar eens ruimer aangepakt. Naast de ruime tenten, voortreffelijke catering en inrichting van vorig jaar is er dit jaar een overdekte zittribune bijgekomen die plaats biedt aan 600 personen. Dit betekent dat de wedstrijdpiste compleet zal omringd zijn door een tentencomplex van 7000 m2. Daarnaast biedt het 18 hectaren grote terrein plaats aan 3 speciaal aangelegde all-wheaterpistes, 436 paardenstallingen, 220 parkeerplaatsen voor paarden-vrachtwagens en 3000 parkeerplaatsen voor het gewone publiek.

En als kers op de taart is de ingang voor het hele gebeuren, jumpings zowel als shows helemaal gratis toegankelijk.

U kunt het hele programma bestuderen op de officiƫle website: www.jumping-aalst.com



No comments: