Thursday, June 19, 2008

Cavalia 3D voorproefje


Gisteren de nieuwe tickets voor de Cavaliavoorstelling op 30 augustus ontvangen ter vervanging van die op 31 augustus. Hoe goed is dat Vlaams-talig team, bravo voor de admin hoor. De show op 31 augustus is afgelast omdat de heropening in Madrid reeds van start gaat op 17 september en afbraak en opbouw van de reuzentent neemt zoveel dagen in beslag dat het allemaal wat krap werd in tijd. Dit houdt in dat in Knokke de voorstellingen eerder van start gaan dan voorzien want er zijn nu reeds 20.000 tickets méér verkocht dan was verwacht rond deze periode. De avant-première in Knokke begint al op 18 juli in plaats van op 23 juli. Dat betekent dat hun bijna 2 maanden lang verblijf in Belgie weer maar eens nokvol zal zitten.
Je kan nu al in Knokke een voorproefje smaken in een miniatuur Cavalia-tentje op het Sportstrand bij het Van Bunnenplein waar continu een 3D film loopt over de show.
In deze tent kun je ook vanaf vandaag tickets kopen.
Ondertussen is men in Canada van start gegaan met de opleiding van 40 andere paarden voor Cavalia 2, een nieuwe show die binnen een 5-tal jaar van start zou moeten gaan.

3 comments:

Anonymous said...

Hello lieve Kara,
Bedankt dat jij alles zo goed opvolgd, de Wortels zijn al benieuwd om Cavalia's spendid show opnieuw te kunnen meemaken op 30 augustus, we zien er al naar uit.
Nogmaals hartelijk dank.

Anonymous said...

hallo kara,
ook van ons de strokes een hartelijke dank voor al de moeite die je gedaan hebt je bent een schat dada de strokes xxx

Lady Epona said...

Het is graag gedaan hoor voor de meter en de peter en tantes van Quickje.