Monday, March 07, 2011

Aalst Carnaval

Nu de carnavalstoet van Aalst tot Cultureel Werelderfgoed is uitgeroepen was het te verwachten dat je mede met het goede weer op de koppen kon lopen gisteren. Hierbij gewoon wat sfeerbeelden want de stoet was zo lang met meer dan 60 groepen dat de optocht heel wat meer uren in beslag heeft genomen dan normaal. Dus heb ik enkel het begin van de stoet meegemaakt om dan toch maar mijn paardje van vlees en bloed te gaan voeren. Vandaag geen carnaval op mijn programma want Jean-Christophe en Sarah komen op bezoek bij de Quick Star. Ik zal dus proberen om dinsdag nog wat meer foto's te maken.
Vooreerst ons eigen Ros Balatum dat gelukkig elk jaar uitgaat in tegenstelling met die stomme steenezel uit Dendermonde die ze maar eens om de 10 jaar uit stal halen....
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dat de stoet weer meermaals geblokkeerd zat komt door het feit dat de meeste grote groepen bijna straatlange wagens hebben die aan elke nauwe bocht uiteen moeten worden gekoppeld. Dit maakt dat de stoet die vertrok rond 14.00 uur pas rond 21.00 uur volledig gepasseerd was. Rekening mee houden als je de volgende jaren een carnavalstoet in Aalst wilt meemaken.
Photobucket

No comments: