Thursday, October 29, 2009

Nog Sanctuary



Zo, ik heb de eerste jaargang van Sanctuary helemaal uitgekeken en was blij verrast om in de dubbele slotaflevering een weerom een oude bekende te vinden namelijk Peter Wingfield die de rol van Methos speelde in de beroemde reeks van Highlander.
Peter is net als Chris Heyerdahl een gerenomeerde Shakespeare-acteur en wat krijg je als je 2 zulke top-acteurs in een low-budget reeks cast: jawel, scifi van een zeer hoog niveau. Dus hierbij zomaar 2 clips met Peter die in Sanctuary de rol speelt van Dr. Watson/Sherlock Holmes.



Net uitgelezen: "Dracula, the Un-dead" het vervolg op de klassieker Dracula van Bram Stoker. Dacre Stoker, de achterklein-neef van Bram Stoker heeft samen met Ian Holt een waardig verhaal geschreven, in de sfeer en stijl van zijn voorganger. Een aanrader. Om in de sfeer te blijven nu begonnen aan de True Blood reeks van Charlaine Harris. De Aalsterse stadsbibliotheek heeft net alle in het Engels verschenen delen aangeschaft, joepie, dat spaart weer centjes uit. Uitkijken nu naar dit nieuwe vampieren-feuilleton.

No comments: