Thursday, December 20, 2007

Thuis

Photobucket
Zo, de job zit erop voor het moment. Jammer voor het bedrijf en de collega's die ik nu al mis. Courage daar meisjes in jullie 'piepkleine' bureel. Onze apen hebben tenminste een plekje gevonden aan het raam als tochtstoppers.
Net uitgelezen: "The End of Mr. Y" door Scarlett Thomas, een uiterst intelligent en verrassend boek. Ik ga dus op zoek naar meer schrijfsels van haar.
In de eerste plaats ga ik nu op zoek naar een nieuwe PC met een snelle internet-verbinding want mijn bakje en dial-up thuis is een ramp geworden om foto's op mijn blog te krijgen. Die is dus dringend aan vervanging toe.

Monday, December 10, 2007

Kimmeken



Het is toch een schatje dat fotomodel van de familie Wortel.

Friday, December 07, 2007

Stormachtig



Het waait verschrikkelijk voor het moment boven Brussel, dus dat voelt aan als Gejaagd door de wind.
Net uitgelezen: "Piercing" van Ryu Murakami. Een typisch staaltje van Japanse geflipte decadentie met een al even verrasende wending en einde.
Vannacht heel wat rare dromen gehad. Een over Quick en de laatste droom was over Kim, mijn collega en ik die naar een voordracht gingen bij de Dalai Lama en waar we heel lekker macro-biotisch gegeten hebben. Ik kon die gerechten als het ware ruiken in mijn droom, yam yam. Die droom over de Dalai Lama is waarschijnlijk het gevolg van het artikel in de krant die ik gisteren gelezen heb waarin de Lama zei dat hij bereid was om in een volgend leven te reincarneren in de vorm van een vrouw. De volgende Dalai Lama wordt dus een Vrouw! Toch een spirituele wereldleider die er zich van bewust is dat de tijd van de Godin is aangebroken.

Monday, December 03, 2007

Atlantis

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
OK, I am at the end of season 2 of Stargate Atlantis and will start viewing season 3 tomorrow. I am realy getting into the story by now and yes, I like it.
We had a lovely evening Friday at the Strootjes for the birthday of Krolleken (thanks again, ladies) and we are (all the staff at my office) getting over the bad news for the office. Hope we will get some clarification soon with the Unions.