Monday, June 20, 2011

Internationale Jumping van AALST FINALE

Een massa kijklustigen op de finale dag van de 1e Internationale Jumping van Aalst en dat ondanks het slechte weer. Dus vandaag een ode aan de mannen van mijn paardenstal die het in het selecte internationale deelnemersveld prima hebben gedaan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Saturday, June 18, 2011

Internationale Jumping van AALST Dag 2

Het weer in Aalst zit jammer genoeg niet echt mee, maar het zal de amazones en ruiters en paarden worst wezen. De sfeer zit er al van donderdag goed in.
En de ruiters van mijn paardenstal hebben het bijzonder goed gedaan.
Bravo aan Stefan De Pauw met Pixel de Montrose 4de plaats (foutloos op een halve seconde van nr 1) en aan Thomas Pollaster met Decanus van Herent op de 8ste plaats (foutloos). Die paarden krijgen bij hun terugkeer een klontje met kus.
Een dikke extra proficiat ook aan Peter Stas die met Capitan Chatman Van Essene 5de is geworden in de Prijs Max Snd'L (foutloos op een halve seconde van nummer 1) en ondertussen vader is geworden van Mauro. Groetjes aan Lucy in het moederhuis.

Photobucket

Altijd leuk om de deelnemers het veld te zien verkennen zonder paard voor het aftellen van de nodige galop passen die hun paarden moeten maken voor de hindernissen.
Photobucket

Photobucket

Deze avond zijn de schoonzussen en ik present bij de veulenveiling en het mennen. Denk eraan: er zijn reportages op Exqi Sport deze avond vanaf 20.20hr en morgennamiddag om 13.50hr. En natuurlijk zendt Horse-Live.com alles uit via live stream op het internet. Bravo aan de organisatoren en de stad Aalst ook voor de hele organisatie en het vlekkeloos verlopen van de hele gebeurtenis.

Friday, June 10, 2011

Internationale Jumping van AALST

Niet vergeten: Wie in Aalst (Belgiƫ) of omstreken woont kan van 16 t.e.m. 19 juni GRATIS gaan kijken naar de allereerste editie van de Internationale Jumping van Aalst, annex veulenveiling en tal van andere paardensporten zoals mennen en horseball.
Adres: "De Kluizen" Affligemdreef 184 te 9300 AALST. Voor alle nuttige info kunt u terecht op de website http://www.jumping-aalst.com
Uit Belgiƫ zijn o.a. vertegenwoordigd: Philippe Lejeune, Jos Lansink, Ludo Philippaerts, Pieter Devos, Niels Bruynseels, Dirk Demeersman en tal van anderen uit ongeveer 27 verschillende landen. Alle horse events zijn gratis te bekijken. Kun je er niet bij zijn, geen nood: zaterdagavond en zondagmiddag zijn er live-uitzendingen voorzien op Exqi Sport en via Live stream op de Website.

Sunday, June 05, 2011

Ze is gearriveerd!!!


Proficiat aan Inneke en haar merrie Daphne met de geboorte deze nacht van het veulen. En jawel hoor, een vos meisje, precies wat Inneke had gehoopt. Schattig toch die kleine veulens op hun nog wankele beentjes...