Saturday, January 31, 2009

Gewoon mooi

Photobucket
Mathieu Pignon nog eens. Gewoon omdat die foto zo mooi is. Dringend meer mannen gevraagd in mijn leven zoals deze dus.... (Sorry C, just a joke!!)
Morgen begin ik eindelijk de Tales of Beedle the Bard door JK Rowling te lezen. Daar zal ik waarschijnlijk op tien minuten door zijn.

Wednesday, January 21, 2009

Mathieu Pignon bij Cavalia

Photobucket

Mathieu, de jonge broer van Frederic Pignon die de Liberty acts bij Cavalia overneemt in het nieuwe seizoen lijkt met zijn lange lokken nogal op Legolas (lees Orlando Bloom) uit de Lord of the Rings films, vind je niet?
En hij heeft blijkbaar een voorliefde voor dezelfde paarden als ik of lijken deze pareltjes niet als 2 druppels water op mijn geliefde Quick Star?

Photobucket

Sunday, January 11, 2009

Een mooie winterdag

Photobucket
Vandaag met Quickje in de sneeuw en de zon gaan stappen, genietend van het feit dat de dooi eindelijk in de lucht hangt. Daarna de stal in met dikke wortels en lekker warm hooi, het zal mijn sloeber een zorg wezen al dat koude weer, hij geniet heerlijk van zijn stal.
Op het platteland waren de mensen van de waterdiensten zowat in elke straat bezig met het repareren van lustig spuitende waterleidingen. Maar waarschijnlijk hebben we het ergste nu wel gehad. Nog eventjes en het is weer lente.

Monday, January 05, 2009

Sneeuwpret

Wist u dat paarden zich fantastisch kunnen amuseren in de sneeuw? Kijk maar...

Thursday, January 01, 2009

Have a wonderful 2009

Photobucket

Happy 2009 to all of you. May all your wishes come true.