Thursday, September 27, 2007

ANGRY!!!!!!!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Still very angry and wanting to bite someone, anyone, especially the people at the public transport in Brussels. Yesterday evening the subway as well as the trains were nuts. I arrived at home 1 hour later than usual so I could not visit Quick.
Hopefully tonight better luck, and I took friday afternoon free to go and see him.
I also want to bite some people at work as still no news about the move of our office...

Monday, September 24, 2007

Denis' Party

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
"Domo Arrigato gozaimashita" oftewel Dank U Zeer Denis voor het heerlijke etentje bij Ichiban waar de chef zich weer eens als een ware meester heeft getoond. Nu je draai vinden thuis en in de tuin en in Quick zijn stal (ik kan altijd een groom gebruiken om de stal uit te mesten en Quick een liefkozing en een wortel natuurlijk, hinik hinik)

Friday, September 21, 2007

Dreaming of my Dark Prince

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
THE DANGER OF YOU BY MINEDAEMON

You brought me to this
a strange, dark place
with words that caress
tongue of serpents grace

Taste of my fears
whetting your lips
wont for it's danger
to your delight

And dare I to falter
a stumble in my step
the hand you now offer
to raise or drag down

The danger that drives me
yet holds me in check
to cross to your world
never to turn back

Your passions and lusts
your promises, so devine
still the question now exposed
how much truth and what part lie...

Rapture...violence of pleasure visited upon my flesh
welting in lustful declarations passionately instilled by his hand....
lain broken at his feet
weeping in prayers of flesh
paying homage to my Sin

Wednesday, September 19, 2007

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Gisteren maar kort gewerkt met Quick, maar wel genoten. Werner had de fantastische goedheid gehad om hem s'morgens zijn ontwormingspasta te geven, iets wat ik dit weekend van plan was. Blij dat hij dat gedaan heeft want de laatste keer dat ik een paard een ontwormingskuur heb toegediend hing de pasta overal op mij in plaats van in het paard. Hij heeft meteen ook een lange kuur gegeven, dus volgende beurt is pas in februari. Vannacht toch al zijn deken opgelegd, en gelukkig maar want het is fris geweest. Gelukkig beter weer voorspeld voor het weekend...

Monday, September 17, 2007

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Een gans weekend tussen de paarden van Cavalia vertoefd. Zaterdag een sprankelende voorstelling en zondag al even goed, zeker dank zij het gezelschap van tante en peter Wortel. De choreografie van bepaalde stukken was weer veranderd en de jonge Friezen doen het steeds beter. Altijd een belevenis ook om die gasten bezig te zien in de stallen met de haartooi van die piekfijne paarden. Als je een goede haarvlechter nodig hebt is er tegenwoordig maar 1 adres: de stallen van Cavalia.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Een dikke merci ook voor het etentje achteraf. Hoeveel uren werken waren het ook weer, Denis: nog 30 uren en dan....La Liberta. En je bent niet de enige hoor die paf stond van de reusachtige "Belgen" bij Cavalia, zelfs de politieke wereld is er van onder de indruk, zeker een paardenliefhebber als Herman De Croo...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Friday, September 14, 2007

Druk weekend tegemoet

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Vandaag een half dagje werken en dan een namiddagje bij Quick. Hij was gisteravond, ondanks een lesuur dressuur achteraf heel erg in form bij het kwartiertje liberty. De krachtvoeding en de trainingen doen hem duidelijk goed. Het weekend wordt superdruk met 2 dagen vertoeven bij Cavalia en dat in het gezelschap van tante en peter Wortel...(hinik hinik van Quick Star aan Tante Wortel..)

Wednesday, September 12, 2007

Weer verlengingen!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Voor wie het nog niet mocht vernomen hebben, de voorstellingen van Cavalia in Brussel zijn nog maar eens verlengd met 10 dagen. Laatste voorstelling zal nu doorgaan op 30 september... dat maakt voor 2007 in totaal bijna 4 maand voorstellingen in Belgie!

Monday, September 10, 2007

Puppet on a string!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
I am back at work for only a couple of hours and already feeling like a puppet on a string. Many things to do and no time to do them. Luckily it is raining cats and dogs so I should be happy that I am no longer on leave...

Sunday, September 02, 2007

Cavalia

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ik zat gisteren op de eerste rij bij de Matinee van Cavalia in Brussel, hetgeen toch een hele belevenis is vooral met de Liberty-acts van Fred Pignon. Ook heel leuk om de Trick-riders zo vlak voor je neus te voelen stuiven in hun halsbrekende galop, het zand vloog me letterlijk in de schoot. Zazabelou was in form en ik heb in de stallen voor het eerst Normand Latourelle gezien die het nog steeds niet kan geloven dat de ontvangst in Belgie zo overweldigend is.. Er doen al geruchten de ronde dat ze in 2008 terugkomen naar Brussel en dat ze bezig zijn met een tweede paardenshow. Weer al iets om naar uit te kijken.