Friday, January 26, 2007

OEF WEEKEND!

Photobucket - Video and Image Hosting
Vrijdag! Eindelijk weekend na een superdrukke week.
De dakgoot is gerepareerd na de storm, dus dat is nog vlot en snel gegaan.
Het sneeuwt hier in Brussel: uitnodigend voor een weekendje languit in de sofa met warme sake en knabbeldinges en een goed boek...

Monday, January 22, 2007

STORM

We hebben de storm van donderdag gelukkig zonder al te veel schade overleefd. De bekisting van de dakgoot is letterlijk gaan vliegen en die zou deze week moeten gerepareerd worden.
Zaterdag gaan eten met Magda bij Yok Tha in Aalst. Lekker en gezellig, voor herhaling vatbaar.
Ik ben het laatste Sujata Massay boek aan het lezen: GIRL IN A BOX, nu is het afwachten tot haar volgende schrijfsel waar ze gelukkig druk aan bezig is.

Wednesday, January 17, 2007

RUSTIG

De dingen des levens lopen zowat hun gewone gangetje. Druk op het werk en nog altijd geen nieuws over de toekomst van ons kantoor. Geen nieuws, goed nieuws?
Ik plaats dan ook gewoon een fantastische foto van Michiel Hendryckx, een van Vlaanderens beste fotografen en TV-makers. Het is een foto van de kat Kareltje van zijn buren, die bij hem vaak aan huis komt. Net zoals Masaya bij mij is komen binnen wandelen...
Photobucket - Video and Image Hosting

Monday, January 08, 2007

HAPPY

Vrijdagavond met de collega's een heerlijk avondje uit gehad met een uitstekend diner bij Confucius, een Chinees restaurant in Brussel gespecialiseerd in de traditionele Sechuan-keuken. Vele lekkere dingen gegeten in een restaurant uitgebaat door 3 generaties vrouwen van grootmoeder tot kleindochter. Voor herhaling vatbaar dus. (www.confucius.be)
Photobucket - Video and Image Hosting
Zaterdag retour naar Brussel voor Solden-shopping bij Kaat Tilley en wat boekhandels. Bij Kaat een prachtige lange elfen-look halsketting in zilver gekocht (lijkt wel iets uit de films van The Lord of the Rings) en een linnen zomervest die goed combineerbaar is met de rest van mijn Tilley-collectie.
Ik heb maar 1 boek gekocht: de nieuwe Herman Portocarero : New Yorkse Nachten.
Geen Engelse boeken, daar heb ik nog een onoverzichtelijke stapel van liggen waar ik zeker een paar jaar zoet mee zal zijn.
Net uitgelezen: The Bride's Kimono van Sujata Massey: een heerlijke thriller
Op naar haar volgende werk: The Samurai's Daughter. De titel alleen al doet me watertanden...

Tuesday, January 02, 2007

HAPPY NEW YEAR

Happy New Year to all of you and may all your wishes come true!
The long weekend was good! I spent a lot of time cooking and reading, while watching and listening to my DVD's with U2 Live Concerts (Slane Castle, Vertigo, Video's)
I achieved a total of 118 book read in 2006! That's 1 book every 3 days. Not bad for my very busy life.
Photobucket - Video and Image Hosting